Remco de Winter bij Tijd voor MAX: "Druk op psychiatrie is enorm"

Remco de Winter bij Tijd voor MAX: "Druk op psychiatrie is enorm"

Vandaag start de week van de psychiatrie en dat is belangrijker dan ooit, nu we al ruim een jaar met corona te maken hebben. Remco de Winter, geneesheer-directeur GGZ Rivierduinen, vertelt over de mentale gezondheid van het Nederlandse volk. Hij maakt zich grote zorgen, voornamelijk over de groep die al te maken had met psychische klachten.

Remco de Winter bij <em>Tijd voor MAX</em>: &quot;Druk op psychiatrie is enorm&quot; Vandaag start de week van de psychiatrie en dat is belangrijker dan ooit, nu we al ruim een jaar met corona te maken hebben. Remco de Winter, geneesheer-directeur GGZ Rivierduinen, vertelt over de mentale gezondheid van het Nederlandse volk. Hij maakt zich grote zorgen, voornamelijk over de groep die al te maken had met psychische klachten. Bekijk het fragment van Tijd Voor MAX in de video hierboven. Je kunt alle afleveringen van Tijd Voor MAX terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: Bibian Mentel & Edwin Spee vrijdag in Tijd voor MAX Bekijk deze video » Tijd Voor MAX: man Bibian Mentel uit zorgen over toekomst Mentelity Foundation Bekijk deze video »
TV :
Remco de Winter bij Tijd voor MAX: "Druk op psychiatrie is enorm"

Bekijk het fragment van Tijd Voor MAX in de video hierboven. Je kunt alle afleveringen van Tijd Voor MAX terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Remco de Winter bij Tijd voor MAX: "Druk op psychiatrie is enorm" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV