Zien: John van den Heuvel keek niet uit naar rechtszaak Ridouan Taghi

Zien: John van den Heuvel keek niet uit naar rechtszaak Ridouan Taghi

Helikopters in de lucht, tientallen gepantserde auto's en zelfs drones boven de zwaarst beveiligde rechtbank - de Bunker in Amsterdam. Het is de allergrootste beveiligingsoperatie ooit in een strafproces. Dat alles vanwege de komst van hoofdverdachte Ridouan Taghi, die vandaag voor het eerst te horen was in het monsterproces Marengo. John van den Heuvel volgt de zaak op de voet, wat voor hem nog eens wat extra lading heeft. Hij wordt al jarenlang beveiligd vanwege meerdere bedreigingen.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

Zien: <em>John van den Heuvel</em> keek niet uit naar rechtszaak Ridouan Taghi Helikopters in de lucht, tientallen gepantserde auto's en zelfs drones boven de zwaarst beveiligde rechtbank - de Bunker in Amsterdam. Het is de allergrootste beveiligingsoperatie ooit in een strafproces. Dat alles vanwege de komst van hoofdverdachte Ridouan Taghi, die vandaag voor het eerst te horen was in het monsterproces Marengo. John van den Heuvel volgt de zaak op de voet, wat voor hem nog eens wat extra lading heeft. Hij wordt al jarenlang beveiligd vanwege meerdere bedreigingen. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.
TV :
Zien: John van den Heuvel keek niet uit naar rechtszaak Ridouan Taghi


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: John van den Heuvel keek niet uit naar rechtszaak Ridouan Taghi of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier