Op1: Lamyae Aharouay en Joost Vullings over de eerste dag van de verkenners

Op1: Lamyae Aharouay en Joost Vullings over de eerste dag van de verkenners

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 22 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 22 maart terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em>: Lamyae Aharouay en Joost Vullings over de eerste dag van <em>de verkenners</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 22 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 22 maart terugkijken bij Gids.tv. De verkenners voor de vorming van een nieuw kabinet hadden vandaag hun eerste dag. Annemarie Jorritsma en Kajsa Ollongren ontvingen lijsttrekkers van de acht grootste partijen. Lamyae Aharouay van NRC en Joost Vullings van EenVandaag vertellen over deze eerste dag, en ze blikken vooruit. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Lamyae Aharouay en Joost Vullings over de eerste dag van de verkenners

De verkenners voor de vorming van een nieuw kabinet hadden vandaag hun eerste dag. Annemarie Jorritsma en Kajsa Ollongren ontvingen lijsttrekkers van de acht grootste partijen. Lamyae Aharouay van NRC en Joost Vullings van EenVandaag vertellen over deze eerste dag, en ze blikken vooruit.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1: Lamyae Aharouay en Joost Vullings over de eerste dag van de verkenners of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier