Op1: Oud-bondscoach Vera Pauw vertelt over de opkomst van het vrouwenvoetbal

Op1: Oud-bondscoach Vera Pauw vertelt over de opkomst van het vrouwenvoetbal

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 22 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 22 maart terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em>: Oud-bondscoach Vera Pauw vertelt over de opkomst van het <em>vrouwenvoetbal</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 22 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 22 maart terugkijken bij Gids.tv. Oud-bondscoach van het Nederlandse Vrouwenvoetbal elftal Vera Pauw heeft er mede voor gezorgd dat meisjes in de jaren '80 konden gaan voetballen in een eigen competitie. Dat deed ze onder ander door beelden te laten zien van inmiddels ex-Oranjeleeuwin Jeanet van der Laan. Samen waren ze te gast bij Op1 om te praten over de toekomst van het vrouwenvoetbal. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Oud-bondscoach Vera Pauw vertelt over de opkomst van het vrouwenvoetbal

Oud-bondscoach van het Nederlandse Vrouwenvoetbal elftal Vera Pauw heeft er mede voor gezorgd dat meisjes in de jaren '80 konden gaan voetballen in een eigen competitie. Dat deed ze onder ander door beelden te laten zien van inmiddels ex-Oranjeleeuwin Jeanet van der Laan. Samen waren ze te gast bij Op1 om te praten over de toekomst van het vrouwenvoetbal.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1: Oud-bondscoach Vera Pauw vertelt over de opkomst van het vrouwenvoetbal of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV