Kijk LIVE naar persconferentie 23 maart van Mark Rutte en Hugo de Jonge

Kijk LIVE naar persconferentie 23 maart van Mark Rutte en Hugo de Jonge

Bekijk de persconferentie van dinsdag 23 maart van Mark Rutte en Hugo de Jonge over de coronamaatregelen terug bij Gids.tv.

Kijk hierboven op dinsdag 23 maart vanaf 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge.

De Tweede Kamerverkiezingen zijn achter de rug, maar het coronavirus is nog lang niet onder de duim. En dus volgt er vanavond (dinsdag 23 maart) weer een nieuwe persconferentie van demissionair premier Mark Rutte en demissionair minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Hugo de Jonge.

Avondklok
Ruimte voor versoepelingen is er nog allerminst, omdat de besmettingscijfers in de afgelopen week weer flink zijn opgelopen. Een dreigende overbezetting in de ziekenhuizen ligt dus ook weer op de loer. Dat betekent dat de avondklok ook blijft, maar met het ingaan van de zomertijd wordt die waarschijnlijk wel een uurtje verlaat. Dat betekent dat die vanaf volgende week om 22.00 uur in zou gaan, in plaats van 21.00 uur.

Kijk hierboven op dinsdag 23 maart vanaf 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge. Hieronder kun je het inleidende statement van de vorige persconferentie, van maandag 8 maart, terugkijken.

Kijk LIVE naar <em>persconferentie 23 maart</em> van Mark Rutte en Hugo de Jonge Bekijk de persconferentie van dinsdag 23 maart van Mark Rutte en Hugo de Jonge over de coronamaatregelen terug bij Gids.tv. Kijk hierboven op dinsdag 23 maart vanaf 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge. De Tweede Kamerverkiezingen zijn achter de rug, maar het coronavirus is nog lang niet onder de duim. En dus volgt er vanavond (dinsdag 23 maart) weer een nieuwe persconferentie van demissionair premier Mark Rutte en demissionair minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Hugo de Jonge. AvondklokRuimte voor versoepelingen is er nog allerminst, omdat de besmettingscijfers in de afgelopen week weer flink zijn opgelopen. Een dreigende overbezetting in de ziekenhuizen ligt dus ook weer op de loer. Dat betekent dat de avondklok ook blijft, maar met het ingaan van de zomertijd wordt die waarschijnlijk wel een uurtje verlaat. Dat betekent dat die vanaf volgende week om 22.00 uur in zou gaan, in plaats van 21.00 uur. Kijk hierboven op dinsdag 23 maart vanaf 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge. Hieronder kun je het inleidende statement van de vorige persconferentie, van maandag 8 maart, terugkijken. Bekijk ook Zien: Mark Rutte op weg naar huis na historische verkiezingsavond Bekijk deze video » Video: Mark Rutte wil samenwerking met JA21 serieus bekijken Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar persconferentie 23 maart van Mark Rutte en Hugo de Jonge


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar persconferentie 23 maart van Mark Rutte en Hugo de Jonge of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier