Hilarisch: Annie (Lang Leve de Liefde) wordt gek van 'kookkunsten' Ger

Hilarisch: Annie (Lang Leve de Liefde) wordt gek van 'kookkunsten' Ger

Annie ziet haar date Ger bezig in de keuken en wordt daar niet direct heel enthousiast van: "Ik denk dat ik aan jouw eetstijl wel moet wennen." Vervolgens krijgt ze iets te proeven maar dat bevalt niet: "Oh...zuur." En dan is hij nog niet eens begonnen aan het koken van de rijst... Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder.

Hilarisch: Annie (<em>Lang Leve de Liefde</em>) wordt gek van 'kookkunsten' Ger Annie ziet haar date Ger bezig in de keuken en wordt daar niet direct heel enthousiast van: "Ik denk dat ik aan jouw eetstijl wel moet wennen." Vervolgens krijgt ze iets te proeven maar dat bevalt niet: "Oh...zuur." En dan is hij nog niet eens begonnen aan het koken van de rijst... Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19.00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Halid in Lang Leve de Liefde over relaties: "Alles kan kapot" Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde: is deze date een match dankzij de gouden tanden? Bekijk deze video »
TV :
Hilarisch: Annie (Lang Leve de Liefde) wordt gek van 'kookkunsten' Ger

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19.00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hilarisch: Annie (Lang Leve de Liefde) wordt gek van 'kookkunsten' Ger of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV