BN'ers in het ziekenhuis: Olcay en Richard gieren het uit bij reanimatiepop

BN'ers in het ziekenhuis: Olcay en Richard gieren het uit bij reanimatiepop

In het nieuwe SBS6-programma BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden zien we dinsdagavond hoe Olcay Gulsen en Richard Groenendijk wat lichamelijke testjes uitvoeren op een pop. Maar hoe gaat die ademhalingstest nu ook alweer...? De twee gieren het uit omdat ze dat nu al vergeten zijn, terwijl het ze net is uitgelegd.

Bekijk het fragment van BN'ers in het ziekenhuis hieronder

<em>BN'ers in het ziekenhuis</em>: Olcay en Richard gieren het uit bij <em>reanimatiepop</em> In het nieuwe SBS6-programma BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden zien we dinsdagavond hoe Olcay Gulsen en Richard Groenendijk wat lichamelijke testjes uitvoeren op een pop. Maar hoe gaat die ademhalingstest nu ook alweer...? De twee gieren het uit omdat ze dat nu al vergeten zijn, terwijl het ze net is uitgelegd. Bekijk het fragment van BN'ers in het ziekenhuis hieronder Het nieuwe programma BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden is vanaf dinsdag 23 maart wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van BN-ers in het ziekenhuis: leren van de helden terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Olcay over Ruud de Wild: "Ik ga goed voor hem zorgen" Bekijk deze video »
TV :
BN'ers in het ziekenhuis: Olcay en Richard gieren het uit bij reanimatiepop

Het nieuwe programma BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden is vanaf dinsdag 23 maart wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van BN-ers in het ziekenhuis: leren van de helden terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op BN'ers in het ziekenhuis: Olcay en Richard gieren het uit bij reanimatiepop of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier