Oogappels seizoen 3 start woensdag: "Begrip tussen 3 generaties"

Oogappels seizoen 3 start woensdag: "Begrip tussen 3 generaties"

Bekijk hier de eerste beelden van Oogappels seizoen 3.

Meer dan een miljoen kijkers waren in de laatste aflevering van seizoen 2 van Oogappels getuige van een groot ongeluk en verbroken huwelijken. Hoe dat verder gaat kunnen we morgen, woensdag 24 maart, zien want dan start Oogappels seizoen 3.

Oogappels-actrice Edda Barends vertelt erover in Tijd voor MAX, bekijk fragment hieronder.

<em>Oogappels</em> seizoen 3 start woensdag: &quot;Begrip tussen 3 generaties&quot; Bekijk hier de eerste beelden van Oogappels seizoen 3. Meer dan een miljoen kijkers waren in de laatste aflevering van seizoen 2 van Oogappels getuige van een groot ongeluk en verbroken huwelijken. Hoe dat verder gaat kunnen we morgen, woensdag 24 maart, zien want dan start Oogappels seizoen 3. Oogappels-actrice Edda Barends vertelt erover in Tijd voor MAX, bekijk fragment hieronder. De eerste aflevering van het derde seizoen van Oogappels is op woensdag 24 maart om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Oogappels terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Oogappels seizoen 3: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video »
TV :
Oogappels seizoen 3 start woensdag: "Begrip tussen 3 generaties"

De eerste aflevering van het derde seizoen van Oogappels is op woensdag 24 maart om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Oogappels terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV