Trailer: Kickboxer Retaliation met Jean-Claude Van Damme woensdag te zien bij RTL 7

Trailer: Kickboxer Retaliation met Jean-Claude Van Damme woensdag te zien bij RTL 7

Nadat hij Tong-Po in een sensationeel gevecht verslagen heeft zweert Kurt Sloane nooit meer naar Thailand terug te gaan. Maar dan wordt zijn bruid Liu gekidnapt. De meester van het ondergrondse vechtcircuit Moore chanteert Sloane en dreigt dat hij Liu alleen levend terug zal zien als hij opnieuw de ring instapt voor een gevecht op leven en dood. Bekijk de trailer van Kickboxer Retaliation hieronder.

Kickboxer Retaliation is vanavond, dinsdag 23 maart, om 20:29 uur te zien bij RTL 7. Je kunt Kickboxer Retaliation streamen via ondermeer Videoland.

Trailer: <em>Kickboxer Retaliation</em> met <em>Jean-Claude Van Damme</em> woensdag te zien bij RTL 7 Nadat hij Tong-Po in een sensationeel gevecht verslagen heeft zweert Kurt Sloane nooit meer naar Thailand terug te gaan. Maar dan wordt zijn bruid Liu gekidnapt. De meester van het ondergrondse vechtcircuit Moore chanteert Sloane en dreigt dat hij Liu alleen levend terug zal zien als hij opnieuw de ring instapt voor een gevecht op leven en dood. Bekijk de trailer van Kickboxer Retaliation hieronder. Kickboxer Retaliation is vanavond, dinsdag 23 maart, om 20:29 uur te zien bij RTL 7. Je kunt Kickboxer Retaliation streamen via ondermeer Videoland. Bekijk ook Luis Miguel seizoen 2 vanaf 18 april te zien bij Netflix: bekijk de trailer Bekijk deze video » Bekijk trailer thrillerserie Your Honor (vanaf woensdag 24 maart op Net5) Bekijk deze video »
Film :
Trailer: Kickboxer Retaliation met Jean-Claude Van Damme woensdag te zien bij RTL 7Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV