Jojanneke uit de prostitutie: lokprofiel binnen minuut benaderd door pedofielen

Jojanneke uit de prostitutie: lokprofiel binnen minuut benaderd door pedofielen

In de documentaireserie Jojanneke uit de prostitutie krijgt Jojanneke van den Berge een exclusief kijkje in de wereld van sekswerk. Het komt steeds vaker voor dat jongeren de prostitutie in worden getrokken - zowel jongens als meisjes. Jojanneke kijkt mee bij het Openbaar Ministerie, dat lokprofielen inzet om pedofielen en pooiers te vangen. Het profiel van de 16-jarige Levi levert al binnen een minuut reacties op.

Bekijk het fragment uit Jojanneke uit de prostitutie hieronder.

Jojanneke uit de prostitutie is elke dinsdag rond 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Jojanneke uit de prostitutie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jojanneke uit de prostitutie</em>: lokprofiel binnen minuut benaderd door pedofielen In de documentaireserie Jojanneke uit de prostitutie krijgt Jojanneke van den Berge een exclusief kijkje in de wereld van sekswerk. Het komt steeds vaker voor dat jongeren de prostitutie in worden getrokken - zowel jongens als meisjes. Jojanneke kijkt mee bij het Openbaar Ministerie, dat lokprofielen inzet om pedofielen en pooiers te vangen. Het profiel van de 16-jarige Levi levert al binnen een minuut reacties op. Bekijk het fragment uit Jojanneke uit de prostitutie hieronder. Jojanneke uit de prostitutie is elke dinsdag rond 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Jojanneke uit de prostitutie terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Op1 gemist? Jojanneke van den Berge over haar serie Jojanneke uit de prostitutie Bekijk deze video » Jojanneke uit de prostitutie: sekswerker zet pruik eindelijk af Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jojanneke uit de prostitutie: lokprofiel binnen minuut benaderd door pedofielen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier