Video: boze reacties na ramadan-uitspraak Ahmed Aboutaleb

Video: boze reacties na ramadan-uitspraak Ahmed Aboutaleb

Burgemeester Ahmed Aboutaleb heeft het volk boos gemaakt met uitspraken die hij deed over de avondklok. Hij stelde dat het voor moslims lastig is om zich te houden aan de avondklok en de bezoekersregeling tijdens de ramadan. Maar hebben daar niet meer mensen moeite mee? Vooral tijdens alle andere feestdagen? Mensen zijn not amused.

Bekijk de video van PowNed hieronder.

Video: boze reacties na ramadan-uitspraak <em>Ahmed Aboutaleb</em> Burgemeester Ahmed Aboutaleb heeft het volk boos gemaakt met uitspraken die hij deed over de avondklok. Hij stelde dat het voor moslims lastig is om zich te houden aan de avondklok en de bezoekersregeling tijdens de ramadan. Maar hebben daar niet meer mensen moeite mee? Vooral tijdens alle andere feestdagen? Mensen zijn not amused. Bekijk de video van PowNed hieronder. Bekijk ook Jinek gemist? Aboutaleb vindt vertrek Lodewijk Asscher ‘verkeerde beslissing’ Bekijk deze video » Video: Ahmed Aboutaleb verliest veel krediet na ramadan uitspraak Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: boze reacties na ramadan-uitspraak Ahmed Aboutaleb


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: boze reacties na ramadan-uitspraak Ahmed Aboutaleb of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV