Ik Vertrek gemist? René van familie Knops pakt oude baantje weer op

Ik Vertrek gemist? René van familie Knops pakt oude baantje weer op

Hieronder zie je een fragment uit Ik Vertrek van dinsdag 23 maart. Je kan de hele uitzending van Ik Vertrek van 23 maart terugkijken bij Gids.tv

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Ik Vertrek</em> gemist? René van <em>familie Knops</em> pakt oude baantje weer op Hieronder zie je een fragment uit Ik Vertrek van dinsdag 23 maart. Je kan de hele uitzending van Ik Vertrek van 23 maart terugkijken bij Gids.tv Tekst gaat verder onder de video. De kosten van familie Knops lopen op en daarbij kan de familie ook geen appartement in de garage maken. Dat betekent: minder inkomsten. Een flinke bummer, maar ze gaan niet bij de pakken neerzitten en René pakt zijn oude baantje weer op. Ik Vertrek is iedere dinsdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Ik Vertrek terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Ik Vertrek gemist? René van familie Knops pakt oude baantje weer op

De kosten van familie Knops lopen op en daarbij kan de familie ook geen appartement in de garage maken. Dat betekent: minder inkomsten. Een flinke bummer, maar ze gaan niet bij de pakken neerzitten en René pakt zijn oude baantje weer op.

Ik Vertrek is iedere dinsdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Ik Vertrek terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ik Vertrek gemist? René van familie Knops pakt oude baantje weer op of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier