Ernst Kuipers in Op1: "Mijn advies is om de tweede prik verder uit te stellen"

Ernst Kuipers in Op1: "Mijn advies is om de tweede prik verder uit te stellen"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 23 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 23 maart terugkijken bij Gids.tv.

<em>Ernst Kuipers</em> in <em>Op1</em>: &quot;Mijn advies is om de tweede prik verder uit te stellen&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 23 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 23 maart terugkijken bij Gids.tv. Ernst Kuipers geeft aan dat hij een ander advies heeft over de vaccinatiestrategie die er momenteel loopt: "Mijn advies is niet om die tweede prik af te schaffen. Mijn advies is om die tweede prik verder uit te stellen. Begin van de hoge leeftijden naar beneden." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Ernst Kuipers in Op1: "Mijn advies is om de tweede prik verder uit te stellen"

Ernst Kuipers geeft aan dat hij een ander advies heeft over de vaccinatiestrategie die er momenteel loopt: "Mijn advies is niet om die tweede prik af te schaffen. Mijn advies is om die tweede prik verder uit te stellen. Begin van de hoge leeftijden naar beneden."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ernst Kuipers in Op1: "Mijn advies is om de tweede prik verder uit te stellen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier