Beau: producer Wouter Hardy vertelt hoe hij 'Arcade' schreef met Duncan Laurence

Beau: producer Wouter Hardy vertelt hoe hij 'Arcade' schreef met Duncan Laurence

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 23 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 23 maart terugkijken bij Gids.tv.

Wouter Hardy, de producer en co-auteur van de Songfestivalhit 'Arcade', schoof dinsdag aan bij Beau om te vertellen over het ontstaan van het nummer. Hij demonstreert de verschillende melodieën en krijgt ook die eeuwenoude vraag voor de kiezen van Beau van Erven Dorens: wist hij meteen dat hij een hit te pakken had? Het antwoord is - zoals we dat inmiddels kennen van muzikanten - natuurlijk "nee".

<em>Beau</em>: producer Wouter Hardy vertelt hoe hij 'Arcade' schreef met Duncan Laurence Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 23 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 23 maart terugkijken bij Gids.tv. Wouter Hardy, de producer en co-auteur van de Songfestivalhit 'Arcade', schoof dinsdag aan bij Beau om te vertellen over het ontstaan van het nummer. Hij demonstreert de verschillende melodieën en krijgt ook die eeuwenoude vraag voor de kiezen van Beau van Erven Dorens: wist hij meteen dat hij een hit te pakken had? Het antwoord is - zoals we dat inmiddels kennen van muzikanten - natuurlijk "nee". Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau: producer Wouter Hardy vertelt hoe hij 'Arcade' schreef met Duncan Laurence

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau: producer Wouter Hardy vertelt hoe hij 'Arcade' schreef met Duncan Laurence of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV