Paul de Leeuw vertelt over verlies van vader: "Deur die dichtslaat" (video)

Paul de Leeuw vertelt over verlies van vader: "Deur die dichtslaat" (video)

Afgelopen oktober nam Paul de Leeuw afscheid van zijn vader. Het was een heftige periode voor de presentator, vertelt hij aan RTL Boulevard. Samen met zijn man was hij nog net op bezoek geweest bij zijn 88-jarige vader in Polen. Maar het ging snel mis. De Leeuw vertelt dat het voelde als "een deur die dichtslaat die je nooit meer open kunt krijgen".

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

Paul de Leeuw vertelt over verlies van vader: "Deur die dichtslaat" (video) Afgelopen oktober nam Paul de Leeuw afscheid van zijn vader. Het was een heftige periode voor de presentator, vertelt hij aan RTL Boulevard. Samen met zijn man was hij nog net op bezoek geweest bij zijn 88-jarige vader in Polen. Maar het ging snel mis. De Leeuw vertelt dat het voelde als "een deur die dichtslaat die je nooit meer open kunt krijgen". Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook Matthijs Gaat Door gemist? Paul de Leeuw zingt bewerking van 'Piano Man' Bekijk deze video » Humberto: The Streamers blikken terug op Carre-concert Bekijk deze video »
TV :
Paul de Leeuw vertelt over verlies van vader: "Deur die dichtslaat" (video)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Paul de Leeuw vertelt over verlies van vader: "Deur die dichtslaat" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier