De rijdende rechter: dunne vloer in appartement zorgt voor geluidsoverlast

De rijdende rechter: dunne vloer in appartement zorgt voor geluidsoverlast

Sandra woont al jaren rustig in een appartement in Zoetermeer, totdat ze nieuwe buren krijgt. Vanaf het moment dat het jonge gezin een nieuwe vloer laat leggen, hoort ze álles. Van het stofzuigen tot het lopen op hakken. En dat gaat volgens Sandra de hele dag door. Gekmakend vindt ze het. Buren Djordy en Sandy kunnen zich voorstellen dat Sandra hen weleens hoort, maar dat er sprake is van overlast gaat echt te ver. Maar volgens Sandra is er maar één oplossing: die vloer moet eruit. Djordy en Sandy vinden dat het klagen moet stoppen en willen rust. Onderling komen ze er niet uit. Mr. Reid reist af naar Zoetermeer om de kwestie op te lossen.

Bekijk het fragment uit De Rijdende Rechter hieronder.

<em>De rijdende rechter</em>: dunne vloer in appartement zorgt voor geluidsoverlast Sandra woont al jaren rustig in een appartement in Zoetermeer, totdat ze nieuwe buren krijgt. Vanaf het moment dat het jonge gezin een nieuwe vloer laat leggen, hoort ze álles. Van het stofzuigen tot het lopen op hakken. En dat gaat volgens Sandra de hele dag door. Gekmakend vindt ze het. Buren Djordy en Sandy kunnen zich voorstellen dat Sandra hen weleens hoort, maar dat er sprake is van overlast gaat echt te ver. Maar volgens Sandra is er maar één oplossing: die vloer moet eruit. Djordy en Sandy vinden dat het klagen moet stoppen en willen rust. Onderling komen ze er niet uit. Mr. Reid reist af naar Zoetermeer om de kwestie op te lossen. Bekijk het fragment uit De Rijdende Rechter hieronder. De Rijdende Rechter is elke dinsdag rond 22.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De Rijdende Rechter terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De Rijdende Rechter: burenruzie tussen woningeigenaren en de boer Bekijk deze video »
TV :
De rijdende rechter: dunne vloer in appartement zorgt voor geluidsoverlast

De Rijdende Rechter is elke dinsdag rond 22.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De Rijdende Rechter terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De rijdende rechter: dunne vloer in appartement zorgt voor geluidsoverlast of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV