Op1 gemist? Viroloog Ab Osterhaus voorspelt een vierde corona golf

Op1 gemist? Viroloog Ab Osterhaus voorspelt een vierde corona golf

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 24 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 24 maart terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Viroloog <em>Ab Osterhaus</em> voorspelt een <em>vierde</em> corona golf Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 24 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 24 maart terugkijken bij Gids.tv. Volgens viroloog Ab Osterhaus kan Nederland zich opmaken voor een vierde corona golf, steeds minder mensen houden zich aan de maatregelen en daarom stijgt het R-getal drastisch. Ab vertelt dat mensen het thuiszitten niet meer zien zitten: "Zolang jongeren nog niet gevaccineerd zijn, dan blijft het voorlopig hopeloos en trekken we de crisis over de zomer heen." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Viroloog Ab Osterhaus voorspelt een vierde corona golf

Volgens viroloog Ab Osterhaus kan Nederland zich opmaken voor een vierde corona golf, steeds minder mensen houden zich aan de maatregelen en daarom stijgt het R-getal drastisch. Ab vertelt dat mensen het thuiszitten niet meer zien zitten: "Zolang jongeren nog niet gevaccineerd zijn, dan blijft het voorlopig hopeloos en trekken we de crisis over de zomer heen."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Viroloog Ab Osterhaus voorspelt een vierde corona golf of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier