Samenvatting Frankrijk - Oekraïne (WK kwalificatie)

Samenvatting Frankrijk - Oekraïne (WK kwalificatie)

Samenvatting <em>Frankrijk - Oekraïne</em> (WK kwalificatie) Frankrijk, de regerend wereldkampioen, begon de kwalificatiereeks voor het WK van 2022 in Qatar met een lastige thuiswedstrijd tegen Oekraïne. Het Franse sterrenensemble kwam vroeg in de wedstrijd op voorsprong door een treffer van Antoine Griezmann, maar het bleek niet genoeg voor de winst; een eigen treffer van Presnel Kimpembe bepaalde de eindstand op 1-1. Bekijk de samenvatting van Frankrijk - Oekraïne hierboven. Bekijk ook Samenvatting Turkije - Nederland (WK kwalificatie) Bekijk deze video » Samenvatting België - Wales (WK kwalificatie) Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting Frankrijk - Oekraïne (WK kwalificatie)

Frankrijk, de regerend wereldkampioen, begon de kwalificatiereeks voor het WK van 2022 in Qatar met een lastige thuiswedstrijd tegen Oekraïne. Het Franse sterrenensemble kwam vroeg in de wedstrijd op voorsprong door een treffer van Antoine Griezmann, maar het bleek niet genoeg voor de winst; een eigen treffer van Presnel Kimpembe bepaalde de eindstand op 1-1.

Bekijk de samenvatting van Frankrijk - Oekraïne hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Frankrijk - Oekraïne (WK kwalificatie) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier