Beau gemist? Yolanthe Cabau vertelt over haar acteerles met Will Smith

Beau gemist? Yolanthe Cabau vertelt over haar acteerles met Will Smith

Yolanthe Cabau is alle heisa in Nederland ontvlucht en neergestreken in Los Angeles. Daar timmert ze flink aan de weg als actrice; zo krijgt ze acteerles van één van de beroemdste acting coaches ter wereld. Zelfs Will Smith zit bij Yolanthe in de klas.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 24 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 24 maart terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? Yolanthe Cabau vertelt over haar acteerles met <em>Will Smith</em> Yolanthe Cabau is alle heisa in Nederland ontvlucht en neergestreken in Los Angeles. Daar timmert ze flink aan de weg als actrice; zo krijgt ze acteerles van één van de beroemdste acting coaches ter wereld. Zelfs Will Smith zit bij Yolanthe in de klas. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 24 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 24 maart terugkijken bij Gids.tv. IntelligentVolgens Yolanthe heeft iedereen veel bewondering voor Smith, de blockbusteracteur uit klassiekers als Independence Day, Men in Black en I Am Legend. "Hij is sowieso een superintelligente, slimme man en een fantastische acteur. Alles wat hij zegt is boeiend, dus iedereen hing aan zijn lippen." Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau gemist? Yolanthe Cabau vertelt over haar acteerles met Will Smith

Intelligent
Volgens Yolanthe heeft iedereen veel bewondering voor Smith, de blockbusteracteur uit klassiekers als Independence Day, Men in Black en I Am Legend. "Hij is sowieso een superintelligente, slimme man en een fantastische acteur. Alles wat hij zegt is boeiend, dus iedereen hing aan zijn lippen."

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Yolanthe Cabau vertelt over haar acteerles met Will Smith of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier