Wendy van Dijk loved over kandidaten 'We Want More' in Koffietijd

Wendy van Dijk loved over kandidaten 'We Want More' in Koffietijd

Wendy vertelt ons meer over talenten van het tv-programma We Want More die ze nooit meer zal vergeten. Zo bespreekt ze Brecht van 18 jaar die de musicalopleiding heeft gedaan en door corona niet aan de bak kwam. Ook vertelt ze over haar carrière en die van haar zoon.

Bekijk de video van Koffietijd hieronder.

Wendy van Dijk loved over kandidaten 'We Want More' in <em>Koffietijd</em> Wendy vertelt ons meer over talenten van het tv-programma We Want More die ze nooit meer zal vergeten. Zo bespreekt ze Brecht van 18 jaar die de musicalopleiding heeft gedaan en door corona niet aan de bak kwam. Ook vertelt ze over haar carrière en die van haar zoon. Bekijk de video van Koffietijd hieronder. We Want More is elke zaterdag om 21.00 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van We Want More terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Koffietijd: Eddy Zoey over zijn kunstwerken Bekijk deze video » Koffietijd: René Mioch blikt vooruit op Oscars Bekijk deze video »
TV :
Wendy van Dijk loved over kandidaten 'We Want More' in Koffietijd

We Want More is elke zaterdag om 21.00 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van We Want More terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wendy van Dijk loved over kandidaten 'We Want More' in Koffietijd of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier