Boer Zoekt Vrouw-Michelle vertelt in Onze Boerderij In Europa over huwelijksaanzoek

Boer Zoekt Vrouw-Michelle vertelt in Onze Boerderij In Europa over huwelijksaanzoek

Michelle werd bekend door Boer Zoekt Vrouw, waarin ze zocht naar een nieuwe liefde. Die vond ze, dankzij het programma in Maarten. En in Onze Boerderij In Europa vertelt ze zelfs over het huwelijksaanzoek dat Maarten deed, al dacht Michelle in eerste instantie dat het om een grap ging...

Bekijk het fragment van Onze Boerderij In Europa in de video hieronder.

Onze Boerderij In Europa is elke donderdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Onze Boerderij In Europa terugkijken bij Gids.tv.

<em>Boer Zoekt Vrouw</em>-Michelle vertelt in <em>Onze Boerderij In Europa</em> over huwelijksaanzoek Michelle werd bekend door Boer Zoekt Vrouw, waarin ze zocht naar een nieuwe liefde. Die vond ze, dankzij het programma in Maarten. En in Onze Boerderij In Europa vertelt ze zelfs over het huwelijksaanzoek dat Maarten deed, al dacht Michelle in eerste instantie dat het om een grap ging... Bekijk het fragment van Onze Boerderij In Europa in de video hieronder. Onze Boerderij In Europa is elke donderdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Onze Boerderij In Europa terugkijken bij Gids.tv. Onze Boerderij In Europa: Jan (Boer Zoekt Vrouw) heeft het zwaar met boerenleven Bekijk deze video » Boer Zoekt Vrouw-Steffi in Onze Boerderij In Europa: ‘Paardenwereld is keihard’ Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV