De Kalvijn Show: smartapparaten krijgen depressie door ons

De Kalvijn Show: smartapparaten krijgen depressie door ons

Niet alleen wij worden massaal depressief van alle coronamaatregelen, maar ook onze smartapparaten. Doordat wij hen steeds verdrietige opdrachten geven of treurige vragen stellen, zijn er straks duizenden apparaten met een depressie.

Bekijk het fragment van De Kalvijn Show in de video hieronder.

<em>De Kalvijn Show</em>: smartapparaten krijgen depressie door ons Niet alleen wij worden massaal depressief van alle coronamaatregelen, maar ook onze smartapparaten. Doordat wij hen steeds verdrietige opdrachten geven of treurige vragen stellen, zijn er straks duizenden apparaten met een depressie. Bekijk het fragment van De Kalvijn Show in de video hieronder. De Kalvijn Show is elke maandag rond 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van De Kalvijn Show terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De Kalvijn Show: Soppie de Sok gaat los in liedje over democratie Bekijk deze video » De Kalvijn Show: Dumpert-opa houdt niet van Broederliefde muziek Bekijk deze video »

De Kalvijn Show is elke maandag rond 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van De Kalvijn Show terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Kalvijn Show: smartapparaten krijgen depressie door ons of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV