Memphis Depay doet oproep aan Frank de Boer: "Ik speel liever in de spits"

Memphis Depay doet oproep aan Frank de Boer: "Ik speel liever in de spits"

Een dag na de dramatische wedstrijd Turkije - Nederland (4-2) zijn de spelers van Oranje alweer terug op Hollandse bodem om zich voor te bereiden op de wedstrijd van zaterdag tegen Letland. Memphis Depay doet in een interview meteen een oproep aan bondscoach Frank de Boer: "Ik speel liever in de spits."

Bekijk het interview met Memphis Depay hieronder.

Nederland - Letland is op zaterdag 27 maart om 18.00 uur te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv.

<em>Memphis Depay</em> doet oproep aan Frank de Boer: &quot;Ik speel liever in de spits&quot; Een dag na de dramatische wedstrijd Turkije - Nederland (4-2) zijn de spelers van Oranje alweer terug op Hollandse bodem om zich voor te bereiden op de wedstrijd van zaterdag tegen Letland. Memphis Depay doet in een interview meteen een oproep aan bondscoach Frank de Boer: "Ik speel liever in de spits." Bekijk het interview met Memphis Depay hieronder. Nederland - Letland is op zaterdag 27 maart om 18.00 uur te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. Bekijk ook Bekijk de beelden: Voetballer Memphis Depay is vandaag 27 jaar geworden Bekijk deze video » Turkije - Nederland: Memphis Depay mist penalty (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
Memphis Depay doet oproep aan Frank de Boer: "Ik speel liever in de spits"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Memphis Depay doet oproep aan Frank de Boer: "Ik speel liever in de spits" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier