Robert Doornbos in Beau: "Dit lijkt het seizoen van Max Verstappen te worden"

Robert Doornbos in Beau: "Dit lijkt het seizoen van Max Verstappen te worden"

Het nieuwe Formule 1-seizoen gaat dit weekend van start met de GP van Bahrein. Heel Nederland hoopt natuurlijk op een wereldtitel voor Max Verstappen, maar hoe realistisch is dit? Analist en voormalig coureur Robert Doornbos bespreekt zijn verwachtingen bij Beau.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 25 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 25 maart terugkijken bij Gids.tv.

Robert Doornbos in <em>Beau</em>: &quot;Dit lijkt het seizoen van <em>Max Verstappen</em> te worden&quot; Het nieuwe Formule 1-seizoen gaat dit weekend van start met de GP van Bahrein. Heel Nederland hoopt natuurlijk op een wereldtitel voor Max Verstappen, maar hoe realistisch is dit? Analist en voormalig coureur Robert Doornbos bespreekt zijn verwachtingen bij Beau. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 25 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 25 maart terugkijken bij Gids.tv. FonkelingDe eerste testdagen leken al gunstig uit te pakken voor Verstappen en zijn Red Bull. Op het circuit van Bahrein, waar dus ook de eerste GP wordt verreden, reed Verstappen op de eerste dag meteen 140 rondjes - en dat is goed voor de betrouwbaarheid. Ook denkt Doornbos dat Verstappen er als coureur klaar voor is. Dit zou dus weleens het seizoen van Verstappen kunnen worden. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Robert Doornbos in Beau: "Dit lijkt het seizoen van Max Verstappen te worden"

Fonkeling
De eerste testdagen leken al gunstig uit te pakken voor Verstappen en zijn Red Bull. Op het circuit van Bahrein, waar dus ook de eerste GP wordt verreden, reed Verstappen op de eerste dag meteen 140 rondjes - en dat is goed voor de betrouwbaarheid. Ook denkt Doornbos dat Verstappen er als coureur klaar voor is. Dit zou dus weleens het seizoen van Verstappen kunnen worden.

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Robert Doornbos in Beau: "Dit lijkt het seizoen van Max Verstappen te worden" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier