Koffietijd: Yolanthe Cabau bespreekt coronasituatie in Los Angeles

Koffietijd: Yolanthe Cabau bespreekt coronasituatie in Los Angeles

Ondanks dat Yolanthe Cabau Los Angeles tegenwoordig haar thuis noemt, is de actrice nog altijd graag in Nederland, waar ze de afgelopen week een ware mediatour leek te doen. Zo was ze onder andere te gast bij het radioprogramma Veronica Inside, de talkshow Beau en vrijdag dook ze op bij Koffietijd. Daar sprak ze onder andere over de huidige coronasituatie in LA: "Alles is nu weer open dus wat corona betreft is het wel fijner daar nu dan hier."

Koffietijd: <em>Yolanthe Cabau</em> bespreekt coronasituatie in Los Angeles Ondanks dat Yolanthe Cabau Los Angeles tegenwoordig haar thuis noemt, is de actrice nog altijd graag in Nederland, waar ze de afgelopen week een ware mediatour leek te doen. Zo was ze onder andere te gast bij het radioprogramma Veronica Inside, de talkshow Beau en vrijdag dook ze op bij Koffietijd. Daar sprak ze onder andere over de huidige coronasituatie in LA: "Alles is nu weer open dus wat corona betreft is het wel fijner daar nu dan hier." Bekijk ook Yolanthe bij Veronica Inside: "Ik houd nog heel veel van Wesley" Bekijk deze video » Zien: Yolanthe Cabau laat Beau van Erven Dorens zweten met pittige fitnessoefening Bekijk deze video »
TV :
Koffietijd: Yolanthe Cabau bespreekt coronasituatie in Los Angeles


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Koffietijd: Yolanthe Cabau bespreekt coronasituatie in Los Angeles of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier