The Voice Of Holland: Jasper snapt snoeiharde kritiek van Anouk wel

The Voice Of Holland: Jasper snapt snoeiharde kritiek van Anouk wel

Jasper staat vanavond in de finale van The Voice Of Holland en met de Telegraaf kijkt hij terug op zijn hoogtepunten en dieptepunten van zijn deelname tot nu toe. Hij had veel last van zenuwen en kreeg onder anderen van coach Anouk heel wat kritiek te verduren.

Lees verder onder de video.

<em>The Voice Of Holland</em>: Jasper snapt snoeiharde kritiek van Anouk wel Jasper staat vanavond in de finale van The Voice Of Holland en met de Telegraaf kijkt hij terug op zijn hoogtepunten en dieptepunten van zijn deelname tot nu toe. Hij had veel last van zenuwen en kreeg onder anderen van coach Anouk heel wat kritiek te verduren. Lees verder onder de video. De kijkers beslissen, niet de coaches van The VoiceZo was Anouk behoorlijk fel toen Jasper doorging naar de volgende ronde ondanks een slecht optreden. Anouk is volgens Jasper net als hij ‘recht voor z’n raap’. “Ik begreep haar wel op dat moment en haar frustratie. Het was die avond ook het slechtste optreden en ik mocht toch door. Uiteindelijk, de kijkers beslissen en niet de coaches.” Bekijk het hele interview van Jasper met De Telegraaf in de video hierboven. The Voice Of Holland is elke vrijdag om 20:30 uur te zien bj RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van The Voice Of Holland terugkijken bij Gids.tv. Zien: Finalisten The Voice of Holland kunnen het nauwelijks geloven (video) Bekijk deze video » Finale The Voice Of Holland vrijdag te zien bij RTL 4: dit zijn de 4 finalisten Bekijk deze video »
The Voice :
The Voice Of Holland: Jasper snapt snoeiharde kritiek van Anouk wel

De kijkers beslissen, niet de coaches van The Voice
Zo was Anouk behoorlijk fel toen Jasper doorging naar de volgende ronde ondanks een slecht optreden. Anouk is volgens Jasper net als hij ‘recht voor z’n raap’. “Ik begreep haar wel op dat moment en haar frustratie. Het was die avond ook het slechtste optreden en ik mocht toch door. Uiteindelijk, de kijkers beslissen en niet de coaches.”

Bekijk het hele interview van Jasper met De Telegraaf in de video hierboven.

The Voice Of Holland is elke vrijdag om 20:30 uur te zien bj RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van The Voice Of Holland terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op The Voice Of Holland: Jasper snapt snoeiharde kritiek van Anouk wel of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV