Renée Fokker in De Vooravond over Wie Is De Mol: "Was één van de zwaarste rollen ooit"

Renée Fokker in De Vooravond over Wie Is De Mol: "Was één van de zwaarste rollen ooit"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 26 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 26 maart terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Renée Fokker in <em>De Vooravond</em> over <em>Wie Is De Mol</em>: &quot;Was één van de zwaarste rollen ooit&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 26 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 26 maart terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Prijswinnende actrice Renée Fokker was de mol en hoewel ze een actrice is van hoog niveau, vond ze het moeilijk: "Het was één van de zwaarste rollen ooit." Daarnaast zat ze naar eigen zeggen 'in een bubbel'. Ze mocht natuurlijk tegen niemand iets zeggen: "Je leeft in een leugen." Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Renée Fokker in De Vooravond over Wie Is De Mol: "Was één van de zwaarste rollen ooit"

Prijswinnende actrice Renée Fokker was de mol en hoewel ze een actrice is van hoog niveau, vond ze het moeilijk: "Het was één van de zwaarste rollen ooit." Daarnaast zat ze naar eigen zeggen 'in een bubbel'. Ze mocht natuurlijk tegen niemand iets zeggen: "Je leeft in een leugen."

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Renée Fokker in De Vooravond over Wie Is De Mol: "Was één van de zwaarste rollen ooit" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier