Beau gemist? Duncan Laurence had elke dag paniekaanvallen door corona

Beau gemist? Duncan Laurence had elke dag paniekaanvallen door corona

Hieronder zie je een fragment uit Beau van vrijdag 26 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

Duncan Laurence vertelt aan tafel bij Beau meer over de documentaire die over hem uitkomt binnenkort. Hierin is de zanger openhartig over onder meer de heftige paniekaanvallen waar hij last van had.

Lees verder onder de video.

<em>Beau</em> gemist? Duncan Laurence had elke dag paniekaanvallen door corona Hieronder zie je een fragment uit Beau van vrijdag 26 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. Duncan Laurence vertelt aan tafel bij Beau meer over de documentaire die over hem uitkomt binnenkort. Hierin is de zanger openhartig over onder meer de heftige paniekaanvallen waar hij last van had. Lees verder onder de video. Duncan Laurence was bang dat succes zou stoppen“Ik had altijd paniekaanvallen, elke dag. En dat was zo slopend. Ik weet nu waardoor het komt, dat is heel fijn”, zegt de Songfestival-winnaar. Hij kon goed omgaan met zijn succes, maar de aanvallen ontstonden door corona. “Ik was bang dat het zou ophouden, omdat ik er zo hard voor had gewerkt.” Bekijk het fragment van Beau in de video hierboven. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau gemist? Duncan Laurence had elke dag paniekaanvallen door corona

Duncan Laurence was bang dat succes zou stoppen
“Ik had altijd paniekaanvallen, elke dag. En dat was zo slopend. Ik weet nu waardoor het komt, dat is heel fijn”, zegt de Songfestival-winnaar. Hij kon goed omgaan met zijn succes, maar de aanvallen ontstonden door corona. “Ik was bang dat het zou ophouden, omdat ik er zo hard voor had gewerkt.”

Bekijk het fragment van Beau in de video hierboven. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Duncan Laurence had elke dag paniekaanvallen door corona of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier