Sterren Op Het Doek: Ruth Jacott durfde niet in openbaar te zingen door actie oom

Sterren Op Het Doek: Ruth Jacott durfde niet in openbaar te zingen door actie oom

Ruth Jacott vertelt in Sterren Op Het Doek over haar tienerjaren. Ze heeft een leuke jeugd gehad en ze wist al op jonge leeftijd dat ze zangeres wilde worden, al durfde ze niet buiten de woonkamer te zingen, mede door een actie van haar oom.

Lees verder onder de video.

<em>Sterren Op Het Doek</em>: Ruth Jacott durfde niet in openbaar te zingen door actie oom Ruth Jacott vertelt in Sterren Op Het Doek over haar tienerjaren. Ze heeft een leuke jeugd gehad en ze wist al op jonge leeftijd dat ze zangeres wilde worden, al durfde ze niet buiten de woonkamer te zingen, mede door een actie van haar oom. Lees verder onder de video. Jacott werd bühne opgesleurd“Ik durfde het niet en dat kwam eigenlijk door mijn oom”, vertelt Jacott. “Ik was een jaar of 14 en hij trad op en ik was nergens op voorbereid. Ineens hoor ik: ‘Ik heb ook een nichtje hier die fantastisch kan zingen’. Dus hij sleurde me zo maar even snel de bühne op.” Bekijk het fragment van Sterren Op Het Doek hierboven. Sterren Op Het Doek is elke zaterdag om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren op het doek terugkijken bij Gids.tv. Vrijgezel Freek Vonk in Sterren Op Het Doek: ‘Ik mis nu niks’ Bekijk deze video » Sterren Op Het Doek: Khadija Arib open over pijnlijk moment in politiek om achtergrond Bekijk deze video »

Jacott werd bühne opgesleurd
“Ik durfde het niet en dat kwam eigenlijk door mijn oom”, vertelt Jacott. “Ik was een jaar of 14 en hij trad op en ik was nergens op voorbereid. Ineens hoor ik: ‘Ik heb ook een nichtje hier die fantastisch kan zingen’. Dus hij sleurde me zo maar even snel de bühne op.”

Bekijk het fragment van Sterren Op Het Doek hierboven.

Sterren Op Het Doek is elke zaterdag om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren op het doek terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV