Dronken bestuurder in Dashcam zorgt voor levensgevaarlijke situaties

Dronken bestuurder in Dashcam zorgt voor levensgevaarlijke situaties

Tijdens een rit over de N256 in Zeeland ziet Michael Smink een levensgevaarlijke situatie voor hem plaatsvinden. Hij besluit de automobilist te volgen die slingerend over de weg gaat. Nadat het een aantal keer bijna misgaat, weten Michael en een andere bestuurder de auto te stoppen. Het bleek een dronken bestuurder te zijn.

Bekijk de video van Dashcam hieronder.

<em>Dronken</em> bestuurder in <em>Dashcam</em> zorgt voor levensgevaarlijke situaties Tijdens een rit over de N256 in Zeeland ziet Michael Smink een levensgevaarlijke situatie voor hem plaatsvinden. Hij besluit de automobilist te volgen die slingerend over de weg gaat. Nadat het een aantal keer bijna misgaat, weten Michael en een andere bestuurder de auto te stoppen. Het bleek een dronken bestuurder te zijn. Bekijk de video van Dashcam hieronder. Bekijk ook Bizarre inhaalactie tijdens Dashcam: "Hij heeft geluk dat ik er niet ingevlogen ben" Bekijk deze video » Zien: bestuurders in discussie na bizarre botsing in Dashcam Bekijk deze video »
Nieuws :
Dronken bestuurder in Dashcam zorgt voor levensgevaarlijke situaties


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dronken bestuurder in Dashcam zorgt voor levensgevaarlijke situaties of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV