Zien: dit is de opstelling van Nederland tijdens WK kwalificatie tegen Letland

Zien: dit is de opstelling van Nederland tijdens WK kwalificatie tegen Letland

Kijk zaterdag 27 maart vanaf 18.00 uur LIVE naar Nederland - Letland via deze livestream.

Zaterdag is het de beurt aan Nederland om de WK kwalificatie te spelen tegen Letland. Na de verloren wedstrijd tegen Turkije krijgt het team van Frank de Boer opnieuw de kans om punten te scoren. Dat doen ze met onderstaande opstelling.

Zien: dit is de opstelling van <em>Nederland</em> tijdens WK kwalificatie tegen <em>Letland</em> Kijk zaterdag 27 maart vanaf 18.00 uur LIVE naar Nederland - Letland via deze livestream. Zaterdag is het de beurt aan Nederland om de WK kwalificatie te spelen tegen Letland. Na de verloren wedstrijd tegen Turkije krijgt het team van Frank de Boer opnieuw de kans om punten te scoren. Dat doen ze met onderstaande opstelling. Bekijk ook Samenvatting Turkije - Nederland (WK kwalificatie) Bekijk deze video » Terugkijken: persconferentie Nederlands elftal met Frank de Boer en Matthijs de Ligt Bekijk deze video » Veronica Inside: Johan Derksen hekelt coaching Frank de Boer: "Straalt niets uit" Bekijk deze video » Live stream Nederland - Letland (WK kwalificatie) Bekijk deze video »
Sport :
Zien: dit is de opstelling van Nederland tijdens WK kwalificatie tegen Letland


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: dit is de opstelling van Nederland tijdens WK kwalificatie tegen Letland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier