Live stream Gent-Wevelgem 2021 (wielrennen)

Live stream Gent-Wevelgem 2021 (wielrennen)

Kijk zondag 27 maart vanaf 13.30 uur LIVE naar Gent-Wevelgem 2021 via de livestream hierboven.

Op zondag 28 maart is de Belgische wielerklassieker Gent-Wevelgem voor zowel de mannen als de vrouwen. De NOS doet live verslag op NPO 1 en NOS.nl, de Belgen op België Eén en online kun je ook kijken via de Eurosport Player en bovenstaande livestream.

De wedstrijd vol klimmetjes in de laatste honderd kilometer eindigt vaak in een sprint. Naast titelverdediger Mads Pedersen staan mannen als Wout van Aert, Sam Bennett en de Belg Tim Merlier, een man in vorm, als favorieten aangeduid.

Gent-Wevelgem is zondag 28 maart vanaf 13.30 uur op NPO 1, NOS.nl en de Gids.tv-livestream. De koers is al eerder op de dag te zien op België Eén en Eurosport.

Live stream <em>Gent-Wevelgem</em> 2021 (wielrennen) Kijk zondag 27 maart vanaf 13.30 uur LIVE naar Gent-Wevelgem 2021 via de livestream hierboven. Op zondag 28 maart is de Belgische wielerklassieker Gent-Wevelgem voor zowel de mannen als de vrouwen. De NOS doet live verslag op NPO 1 en NOS.nl, de Belgen op België Eén en online kun je ook kijken via de Eurosport Player en bovenstaande livestream. De wedstrijd vol klimmetjes in de laatste honderd kilometer eindigt vaak in een sprint. Naast titelverdediger Mads Pedersen staan mannen als Wout van Aert, Sam Bennett en de Belg Tim Merlier, een man in vorm, als favorieten aangeduid. Gent-Wevelgem is zondag 28 maart vanaf 13.30 uur op NPO 1, NOS.nl en de Gids.tv-livestream. De koers is al eerder op de dag te zien op België Eén en Eurosport. Bekijk ook Samenvatting wielerkoers Strade Bianche 2021 Bekijk deze video » Paris-Nice 2021: Bekijk de hoogtepunten van de laatste etappe Bekijk deze video »
Live :
Live stream Gent-Wevelgem 2021 (wielrennen)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV