Even tot Hier gemist? De avondklok in één minuut uitgelegd

Even tot Hier gemist? De avondklok in één minuut uitgelegd

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Even Tot Hier op zaterdag 27 maart. Je kunt hier ook de hele uitzending van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv.

<em>Even tot Hier</em> gemist? De avondklok in één minuut uitgelegd Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Even Tot Hier op zaterdag 27 maart. Je kunt hier ook de hele uitzending van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv. De avondklok lijkt veel te ingewikkeld om simpel uit te leggen, maar Jeroen Woe en Niels van der Laan van Even tot Hier draaien hun hand er niet voor om. In één minuut vertellen ze je hoe het zit. Even Tot Hier is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Even tot Hier gemist? De avondklok in één minuut uitgelegd

De avondklok lijkt veel te ingewikkeld om simpel uit te leggen, maar Jeroen Woe en Niels van der Laan van Even tot Hier draaien hun hand er niet voor om. In één minuut vertellen ze je hoe het zit.

Even Tot Hier is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Even tot Hier gemist? De avondklok in één minuut uitgelegd of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier