Even tot Hier blikt vooruit op Kabinet Rutte XIV met oude Mark Rutte

Even tot Hier blikt vooruit op Kabinet Rutte XIV met oude Mark Rutte

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Even Tot Hier op zaterdag 27 maart. Je kunt hier ook de hele uitzending van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv.

De heren van Even tot Hier maakten in de uitzending van gisteren een parodie op Mark Rutte en zijn kabinnet Rutte XIV.

Lees verder onder de video.

<em>Even tot Hier</em> blikt vooruit op <em>Kabinet Rutte XIV</em> met oude Mark Rutte Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Even Tot Hier op zaterdag 27 maart. Je kunt hier ook de hele uitzending van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv. De heren van Even tot Hier maakten in de uitzending van gisteren een parodie op Mark Rutte en zijn kabinnet Rutte XIV. Lees verder onder de video. Mark Rutte blijft voorlopig nog wel even zitten, zo verwachten ook de heren van Even tot Hier. Want als zelfs de toeslagenaffaire geen effect heeft op de verkiezingsuitslag, dan zal Rutte ook de volgende parlementaire ondervragingscommissie wel overleven. Even Tot Hier is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Even tot Hier blikt vooruit op Kabinet Rutte XIV met oude Mark Rutte

Mark Rutte blijft voorlopig nog wel even zitten, zo verwachten ook de heren van Even tot Hier. Want als zelfs de toeslagenaffaire geen effect heeft op de verkiezingsuitslag, dan zal Rutte ook de volgende parlementaire ondervragingscommissie wel overleven.

Even Tot Hier is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Even tot Hier blikt vooruit op Kabinet Rutte XIV met oude Mark Rutte of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier