Heftige beelden uit Urk: verslaggevers meerdere malen mishandeld en aangereden

Heftige beelden uit Urk: verslaggevers meerdere malen mishandeld en aangereden

Bekijk ook: Verslaggever RTV Rijnmond mishandeld door kerkganger Krimpen aan den IJssel

Verslaggever Mark Baanders van PowNed, beter bekend als Slijptol, is vanochtend opzettelijk aangereden door een kerkganger op Urk.

Heftige beelden uit Urk: verslaggevers meerdere malen <em>mishandeld</em> en aangereden Bekijk ook: Verslaggever RTV Rijnmond mishandeld door kerkganger Krimpen aan den IJssel Verslaggever Mark Baanders van PowNed, beter bekend als Slijptol, is vanochtend opzettelijk aangereden door een kerkganger op Urk. In gezicht gehoestIn de video van PowNed zie je dat de verslaggevers en cameramensen van PowNed meerdere malen worden belaagd, wanneer ze de kerkgangers vragen proberen te stellen. Ook wordt er opzettelijk in hun richting gehoest. PowNed heeft verklaard aangifte te zullen doen. Bekijk ook Video: Sionkerk op Urk klaar met coronaregels en gaat volledig open Bekijk deze video » Urk gooit coronaregels overboord: "Ben het spuugzat!" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Heftige beelden uit Urk: verslaggevers meerdere malen mishandeld en aangereden

In gezicht gehoest
In de video van PowNed zie je dat de verslaggevers en cameramensen van PowNed meerdere malen worden belaagd, wanneer ze de kerkgangers vragen proberen te stellen. Ook wordt er opzettelijk in hun richting gehoest. PowNed heeft verklaard aangifte te zullen doen.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV