Zien: verslaggever RTV Rijnmond mishandeld door kerkganger Krimpen aan den IJssel

Zien: verslaggever RTV Rijnmond mishandeld door kerkganger Krimpen aan den IJssel

Bekijk ook: heftige beelden uit Urk - verslaggevers meerdere malen mishandeld en aangereden

Een verslaggever van Rijnmond is zondagochtend in zijn buik getrapt bij de Mieraskerk in Krimpen aan den IJssel. Hij was daar om verslag te doen van de kerkdienst, nadat de geloofsgemeenschap alle 1900 leden opriep om de dienst bij te wonen.

Lees verder onder de video

Zien: verslaggever RTV Rijnmond mishandeld door <em>kerkganger</em> Krimpen aan den IJssel Bekijk ook: heftige beelden uit Urk - verslaggevers meerdere malen mishandeld en aangereden Een verslaggever van Rijnmond is zondagochtend in zijn buik getrapt bij de Mieraskerk in Krimpen aan den IJssel. Hij was daar om verslag te doen van de kerkdienst, nadat de geloofsgemeenschap alle 1900 leden opriep om de dienst bij te wonen. Lees verder onder de video ExcusesIn de beelden hierboven zie je hoe de verslaggever een kerkganger wil ondervragen. De kerkganger lijkt er niet veel zin in te hebben en loopt in de richting van de kerk. Op dat moment krijgt de verslaggever een trap in zijn buik. De dader staat niet op camera, maar de trap klinkt vrij heftig. Het kerkbestuur heeft inmiddels excuses aangeboden. Bekijk ook RTL Nieuws: zo werkt de coronatest voor thuis Bekijk deze video » Zien: Studentenverenigingen verliezen recordaantal leden door corona Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: verslaggever RTV Rijnmond mishandeld door kerkganger Krimpen aan den IJssel

Excuses
In de beelden hierboven zie je hoe de verslaggever een kerkganger wil ondervragen. De kerkganger lijkt er niet veel zin in te hebben en loopt in de richting van de kerk. Op dat moment krijgt de verslaggever een trap in zijn buik. De dader staat niet op camera, maar de trap klinkt vrij heftig. Het kerkbestuur heeft inmiddels excuses aangeboden.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV