Op1 gemist? Rijnmond-verslaggever Jacco van Giessen over aanval in Krimpen

Op1 gemist? Rijnmond-verslaggever Jacco van Giessen over aanval in Krimpen

Verslaggever Jacco van Giessen werd vanochtend mishandeld bij een kerk. "Ik wist dat het een moeilijk publiek is om te interviewen. Toch doe je er alles aan om met mensen in contact te komen."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zondag 28 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Rijnmond-verslaggever <em>Jacco van Giessen</em> over aanval in Krimpen Verslaggever Jacco van Giessen werd vanochtend mishandeld bij een kerk. "Ik wist dat het een moeilijk publiek is om te interviewen. Toch doe je er alles aan om met mensen in contact te komen." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zondag 28 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. StompenVan Giessen vervolgd: "Ik accepteer niet dat ik bij het uitvoeren van mijn werk, zomaar in mijn maag gestompt wordt." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Rijnmond-verslaggever Jacco van Giessen over aanval in Krimpen

Stompen
Van Giessen vervolgd: "Ik accepteer niet dat ik bij het uitvoeren van mijn werk, zomaar in mijn maag gestompt wordt."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV