Lilian Marijnissen over formatie in Op1: "Op deze manier absoluut niet meeregeren"

Lilian Marijnissen over formatie in Op1: "Op deze manier absoluut niet meeregeren"

Lilian Marijnissen (SP) was zondagavond te gast in Op1 om haar verontwaardiging over de mislukte formatie te uiten. De manier waarop door Mark Rutte en Sigrid Kaag is gereageerd op de notities van Kajsa Ollongren hebben twijfel gezaaid bij Marijnissen: "op deze manier wil ik absoluut niet meeregeren."_

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zondag 28 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Lilian Marijnissen</em> over formatie in <em>Op1</em>: &quot;Op deze manier absoluut niet meeregeren&quot; Lilian Marijnissen (SP) was zondagavond te gast in Op1 om haar verontwaardiging over de mislukte formatie te uiten. De manier waarop door Mark Rutte en Sigrid Kaag is gereageerd op de notities van Kajsa Ollongren hebben twijfel gezaaid bij Marijnissen: "op deze manier wil ik absoluut niet meeregeren."_ Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zondag 28 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Pieter OmtzigtNadat verkenner Ollongren haastig het Binnenhof moest verlaten vanwege een positieve coronabesmetting fotografeerde Bart Maat van het ANP haar notities - waarin onder meer werd gesproken over CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt. Marijnissen zegt dat dit "heel veel" heeft gedaan met het vertrouwen in zowel de verkenners als hun partijen (VVD en D66). In een Tweede Kamerdebat hoopt Marijnissen eerst antwoorden te krijgen voor ze weer wil nadenken over regeren. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Lilian Marijnissen over formatie in Op1: "Op deze manier absoluut niet meeregeren"

Pieter Omtzigt
Nadat verkenner Ollongren haastig het Binnenhof moest verlaten vanwege een positieve coronabesmetting fotografeerde Bart Maat van het ANP haar notities - waarin onder meer werd gesproken over CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt. Marijnissen zegt dat dit "heel veel" heeft gedaan met het vertrouwen in zowel de verkenners als hun partijen (VVD en D66). In een Tweede Kamerdebat hoopt Marijnissen eerst antwoorden te krijgen voor ze weer wil nadenken over regeren.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Lilian Marijnissen over formatie in Op1: "Op deze manier absoluut niet meeregeren" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV