Humberto gemist? Fresia Cousino Arias over Oranje-wedstrijd met fans

Humberto gemist? Fresia Cousino Arias over Oranje-wedstrijd met fans

Het Nederlands elftal mocht dit weekend voor het eerst sinds tijden weer spelen onder het toeziend oog van hun fans en won met 2-0 van Letland. ESPN-verslaggever Fresia Cousino Arias was erbij: "Het was echt superfijn. Ik kreeg kippenvel van elk geluidje. Toen ik net stond dacht ik, wat is dit geluid? Maar dat was geroezemoes en dat ben je gewoon niet meer gewend."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 28 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv.

<em>Humberto gemist?</em> Fresia Cousino Arias over Oranje-wedstrijd met fans Het Nederlands elftal mocht dit weekend voor het eerst sinds tijden weer spelen onder het toeziend oog van hun fans en won met 2-0 van Letland. ESPN-verslaggever Fresia Cousino Arias was erbij: "Het was echt superfijn. Ik kreeg kippenvel van elk geluidje. Toen ik net stond dacht ik, wat is dit geluid? Maar dat was geroezemoes en dat ben je gewoon niet meer gewend." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 28 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv.
TV :
Humberto gemist? Fresia Cousino Arias over Oranje-wedstrijd met fans


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Humberto gemist? Fresia Cousino Arias over Oranje-wedstrijd met fans of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV