Robert Doornbos laat bij Humberto zien waar het misging voor Max Verstappen

Robert Doornbos laat bij Humberto zien waar het misging voor Max Verstappen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 28 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv.

Voormalig coureur en Formule 1-analist Robert Doornbos schoof zondagavond aan bij Humberto om na te praten over de spannende GP van Bahrein, waar Max Verstappen zijn grote concurrent Lewis Hamilton net voor zich moest dulden. In een race simulator laat Doornbos zien waar het misging voor Verstappen: bij zijn inhaalactie pakte hij net een stukje teveel asfalt mee.

<em>Robert Doornbos</em> laat bij <em>Humberto</em> zien waar het misging voor Max Verstappen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 28 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv. Voormalig coureur en Formule 1-analist Robert Doornbos schoof zondagavond aan bij Humberto om na te praten over de spannende GP van Bahrein, waar Max Verstappen zijn grote concurrent Lewis Hamilton net voor zich moest dulden. In een race simulator laat Doornbos zien waar het misging voor Verstappen: bij zijn inhaalactie pakte hij net een stukje teveel asfalt mee. Bekijk het fragment van Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Robert Doornbos laat bij Humberto zien waar het misging voor Max Verstappen

Bekijk het fragment van Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Robert Doornbos laat bij Humberto zien waar het misging voor Max Verstappen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV