Wilfred Genee: "Arjen Lubach na zomer terug op tv met Lubach op Zaterdag"

Wilfred Genee: "Arjen Lubach na zomer terug op tv met Lubach op Zaterdag"

Arjen Lubach heeft zijn allerlaatste uitzending van Zondag met Lubach nog maar net achter de rug of het speculeren over zijn tv-toekomst kan alweer beginnen. Wilfred Genee ving wat op: "Ik kreeg van een collega een appje dit weekend. Die zei dat hij op de zaterdagavond weer terug komt."

Lubach op Zaterdag
Genee heeft wat navraag gedaan en het werd niet ontkend: "Dan moet ik hem toch in de wandelgangen even voorbij laten komen", lacht hij. Lubach op Zaterdag, wat natuurlijk een mooie titel zou zijn, zou mogelijk na de zomer zelfs al op tv te zien zijn. Bekijk het fragment van Veronica Inside hieronder.

Wilfred Genee: &quot;Arjen Lubach na zomer terug op tv met <em>Lubach op Zaterdag</em>&quot; Arjen Lubach heeft zijn allerlaatste uitzending van Zondag met Lubach nog maar net achter de rug of het speculeren over zijn tv-toekomst kan alweer beginnen. Wilfred Genee ving wat op: "Ik kreeg van een collega een appje dit weekend. Die zei dat hij op de zaterdagavond weer terug komt." Lubach op ZaterdagGenee heeft wat navraag gedaan en het werd niet ontkend: "Dan moet ik hem toch in de wandelgangen even voorbij laten komen", lacht hij. Lubach op Zaterdag, wat natuurlijk een mooie titel zou zijn, zou mogelijk na de zomer zelfs al op tv te zien zijn. Bekijk het fragment van Veronica Inside hieronder. Bekijk ook Arjen Lubach sluit Zondag met Lubach af met recept voor suikerbrood (video) Bekijk deze video » Zondag met Lubach gemist? Lubach drukt het volk op het hart: "Nog even volhouden" Bekijk deze video »
Show :
Wilfred Genee: "Arjen Lubach na zomer terug op tv met Lubach op Zaterdag"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wilfred Genee: "Arjen Lubach na zomer terug op tv met Lubach op Zaterdag" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier