Shownieuws: Albert en Evert halen Urk door het slijk, "Tuig van de richel"

Shownieuws: Albert en Evert halen Urk door het slijk, "Tuig van de richel"

Albert Verlinde en Evert Santegoeds hadden zondagavond geen goed woord over voor de kerkbezoekers in Urk, die Powned-verslaggever Mark Baanders aanvielen: "Het zijn op het oog keurige mensen die het is het grootste tuig van de richel blijken te zijn. Het slechtste in de mens komt boven op een wekelijkse kerkgang", aldus die laatste.

'Blijf met je goddeloze poten van journalisten af'
Hij is er duidelijk boos over: "Je blijft gewoon met je goddeloze poten van journalisten af. Het is hoog tijd dat hier tegen opgetreden wordt." Albert Verlinde is het helemaal met hem eens en vult aan: "Het enge is ook nog dat de Urker bevolking vooraf heeft afgesproken om de pers te gaan pakken." Bekijk de uitzending van Shownieuws, dat begon met dit onderwerp, hieronder.

<em>Shownieuws</em>: Albert en Evert halen <em>Urk</em> door het slijk, &quot;Tuig van de richel&quot; Albert Verlinde en Evert Santegoeds hadden zondagavond geen goed woord over voor de kerkbezoekers in Urk, die Powned-verslaggever Mark Baanders aanvielen: "Het zijn op het oog keurige mensen die het is het grootste tuig van de richel blijken te zijn. Het slechtste in de mens komt boven op een wekelijkse kerkgang", aldus die laatste. 'Blijf met je goddeloze poten van journalisten af'Hij is er duidelijk boos over: "Je blijft gewoon met je goddeloze poten van journalisten af. Het is hoog tijd dat hier tegen opgetreden wordt." Albert Verlinde is het helemaal met hem eens en vult aan: "Het enge is ook nog dat de Urker bevolking vooraf heeft afgesproken om de pers te gaan pakken." Bekijk de uitzending van Shownieuws, dat begon met dit onderwerp, hieronder. Bekijk ook Evert Santegoeds over Ibiza-reis Lil' Kleine: "Dikke middelvinger naar ons" (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :
Shownieuws: Albert en Evert halen Urk door het slijk, "Tuig van de richel"


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Shownieuws: Albert en Evert halen Urk door het slijk, "Tuig van de richel" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier