Video: Snelle maakt clip voor single Limonade met spelers Nederlands elftal

Video: Snelle maakt clip voor single Limonade met spelers Nederlands elftal

Rapper Snelle heeft een aantal grote namen weten te strikken voor zijn nieuwe videoclip. Als je kijkt naar de nieuwe video van zijn single Limonade, kun je bekende Nederlandse voetballers spotten.

Lees verder onder de video.

Video: Snelle maakt clip voor single <em>Limonade</em> met spelers Nederlands elftal Rapper Snelle heeft een aantal grote namen weten te strikken voor zijn nieuwe videoclip. Als je kijkt naar de nieuwe video van zijn single Limonade, kun je bekende Nederlandse voetballers spotten. Lees verder onder de video. Donny van de Beek, Georginio Wijnaldum te zien in videoDe video gaat over kleine jongens die voetballen in de amateurwereld. Ze zitten vol dromen, maar niet alles gaat altijd zoals ze graag zouden willen. In de video van Limonade is te zien hoe een van de voetballertjes zich gesterkt voelt door niemand minder dan Donny van de Beek, Georginio Wijnaldum, Steven Berghuis en Donyell Malen, en dat levert hem uiteindelijk een duim op van trainer Frank de Boer. Bekijk de hele videoclip van Limonade van rapper Snelle hierboven. Zien: Nederlands elftal maakt statement met zwarte shirts bij volkslied Bekijk deze video » Humberto gemist? Fresia Cousino Arias over Oranje-wedstrijd met fans Bekijk deze video »
Muziek :
Video: Snelle maakt clip voor single Limonade met spelers Nederlands elftal

Donny van de Beek, Georginio Wijnaldum te zien in video
De video gaat over kleine jongens die voetballen in de amateurwereld. Ze zitten vol dromen, maar niet alles gaat altijd zoals ze graag zouden willen. In de video van Limonade is te zien hoe een van de voetballertjes zich gesterkt voelt door niemand minder dan Donny van de Beek, Georginio Wijnaldum, Steven Berghuis en Donyell Malen, en dat levert hem uiteindelijk een duim op van trainer Frank de Boer.

Bekijk de hele videoclip van Limonade van rapper Snelle hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Snelle maakt clip voor single Limonade met spelers Nederlands elftal of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier