Nieuw seizoen College Tour start 11 mei: welke gast willen studenten zien?

Nieuw seizoen College Tour start 11 mei: welke gast willen studenten zien?

Nog even geduld en dan kun je weer kijken naar een nieuw seizoen van College Tour. In dit programma ontvangt Twan Huys een hoofdgast in een zaal vol met studenten, om hem of haar het hemd van het lijf te vragen. Huys kondigt in een video het nieuwe seizoen aan, en wil van de studenten weten wie zij graag als hoofdgast zouden willen zien.

Bekijk de video van College Tour hieronder.

Een nieuw seizoen van College Tour is vanaf dinsdag 11 mei te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van College Tour terugkijken bij Gids.tv.

Nieuw seizoen <em>College Tour</em> start 11 mei: welke gast willen studenten zien? Nog even geduld en dan kun je weer kijken naar een nieuw seizoen van College Tour. In dit programma ontvangt Twan Huys een hoofdgast in een zaal vol met studenten, om hem of haar het hemd van het lijf te vragen. Huys kondigt in een video het nieuwe seizoen aan, en wil van de studenten weten wie zij graag als hoofdgast zouden willen zien. Bekijk de video van College Tour hieronder. Een nieuw seizoen van College Tour is vanaf dinsdag 11 mei te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van College Tour terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV