Emotionele eerste beelden De 100: "Ik wil haar haar leven teruggeven"

Emotionele eerste beelden De 100: "Ik wil haar haar leven teruggeven"

Vanaf vanavond (maandag 29 maart) is het aangrijpende programma De 100: wachten op een donor te zien op NPO 1. Hieron volgt presentator Bert van Leeuwen een groep mensen die wachten op een donor. Dat levert emotionele beelden op.

Levensbelang
Voor de mensen die wachten op een donor is het van levensbelang dat ze die vinden. We zien beelden van een jong meisje dat een harttransplantatie ondergaat en van mensen die weer dromen van een nieuwe toekomst. Eén van de donoren heeft een prachtige reden: "Ik wil haar haar leven teruggeven."

Bekijk de eerste beelden van De 100 hieronder.

De 100 is vanaf maandag 29 maart wekelijks om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De 100 terugkijken bij Gids.tv.

Emotionele eerste beelden <em>De 100</em>: &quot;Ik wil haar haar leven teruggeven&quot; Vanaf vanavond (maandag 29 maart) is het aangrijpende programma De 100: wachten op een donor te zien op NPO 1. Hieron volgt presentator Bert van Leeuwen een groep mensen die wachten op een donor. Dat levert emotionele beelden op. LevensbelangVoor de mensen die wachten op een donor is het van levensbelang dat ze die vinden. We zien beelden van een jong meisje dat een harttransplantatie ondergaat en van mensen die weer dromen van een nieuwe toekomst. Eén van de donoren heeft een prachtige reden: "Ik wil haar haar leven teruggeven." Bekijk de eerste beelden van De 100 hieronder. De 100 is vanaf maandag 29 maart wekelijks om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De 100 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Op1: Bert van Leeuwen vertelt over nieuw aangrijpend programma 'De 100' Bekijk deze video » Bert van Leeuwen begint met nieuw bijzonder programma over mensen die wachten op orgaantransplantatie (video) Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Emotionele eerste beelden De 100: "Ik wil haar haar leven teruggeven" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier