Mark Rutte belaagd door opstandige puber: "Avondklok moet weg! Hallo!"

Mark Rutte belaagd door opstandige puber: "Avondklok moet weg! Hallo!"

Hoewel premier Mark Rutte veel respect krijgt voor zijn optreden gedurende de coronacrisis, zijn er nog altijd mensen die het hem lastig maken. Zoals een opstandig pubermeisje, dat hem belaagd terwijl Rutte aan het bellen is: "Avondklok moet weg! Hallo!"

Lees verder onder de video.

<em>Mark Rutte</em> belaagd door opstandige puber: &quot;Avondklok moet weg! Hallo!&quot; Hoewel premier Mark Rutte veel respect krijgt voor zijn optreden gedurende de coronacrisis, zijn er nog altijd mensen die het hem lastig maken. Zoals een opstandig pubermeisje, dat hem belaagd terwijl Rutte aan het bellen is: "Avondklok moet weg! Hallo!" Lees verder onder de video. Te dichtbijDe asociale puber schreeuwt niet alleen door het telefoongesprek van premier Rutte heen, maar is ook nog verontwaardigd als hij haar negeert terwijl hij aan het bellen is. Wanneer Rutte eenmaal heeft opgehangen, komt het meisje ook nog te dichtbij. Bovendien lijkt onze minister-president geen zin te hebben in een filmpje. Bekijk de beelden van Mark Rutte hierboven. Bekijk ook Video: Mark Rutte wederom getest op corona, wat is de uitslag? Bekijk deze video » Even tot Hier blikt vooruit op Kabinet Rutte XIV met oude Mark Rutte Bekijk deze video »
Politiek :
Mark Rutte belaagd door opstandige puber: "Avondklok moet weg! Hallo!"

Te dichtbij
De asociale puber schreeuwt niet alleen door het telefoongesprek van premier Rutte heen, maar is ook nog verontwaardigd als hij haar negeert terwijl hij aan het bellen is. Wanneer Rutte eenmaal heeft opgehangen, komt het meisje ook nog te dichtbij. Bovendien lijkt onze minister-president geen zin te hebben in een filmpje.

Bekijk de beelden van Mark Rutte hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Mark Rutte belaagd door opstandige puber: "Avondklok moet weg! Hallo!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier