Zien: familie van George Floyd spreekt op de eerste dag van de rechtszaak

Zien: familie van George Floyd spreekt op de eerste dag van de rechtszaak

De rechtszaak rond de dood van George Floyd is maandag begonnen in Minneapolis. In mei 2020 werd Floyd hardhandig aangehouden, toen hij door de witte agent Derek Chauvin met de knie tegen de grond werd gehouden is hij om het leven gekomen. Dit zou een racistische daad zijn, hierdoor werden wereldwijd protesten gehouden die in het teken stonden van Black Lives Matter. De familie heeft maandag op deze eerste dag van de rechtszaak een statement naar buiten gebracht.

Bekijk het verhaal van de familie van George Floyd in de video van ITV News hieronder.

Zien: familie van <em>George Floyd</em> spreekt op de eerste dag van de rechtszaak De rechtszaak rond de dood van George Floyd is maandag begonnen in Minneapolis. In mei 2020 werd Floyd hardhandig aangehouden, toen hij door de witte agent Derek Chauvin met de knie tegen de grond werd gehouden is hij om het leven gekomen. Dit zou een racistische daad zijn, hierdoor werden wereldwijd protesten gehouden die in het teken stonden van Black Lives Matter. De familie heeft maandag op deze eerste dag van de rechtszaak een statement naar buiten gebracht. Bekijk het verhaal van de familie van George Floyd in de video van ITV News hieronder. Zoon van George Floyd: "Ik kan niet stoppen met die beelden te bekijken" (video) Bekijk deze video » Heftige beelden: Trump-supporters spelen dood George Floyd na in Washington Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: familie van George Floyd spreekt op de eerste dag van de rechtszaak


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: familie van George Floyd spreekt op de eerste dag van de rechtszaak of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier