Ik Geloof In Mij: René le Blanc legt uit waarom hij draagvlak van de serie is

Ik Geloof In Mij: René le Blanc legt uit waarom hij draagvlak van de serie is

René le Blanc ziet zichzelf niet als 'de ster', zo zegt hij in een fragment van Ik Geloof In Mij. Toch legt hij uit waarom hij wel het draagvlak is van de realityserie over zangers die een grote carrière najagen.

Lees verder onder de video.

<em>Ik Geloof In Mij</em>: René le Blanc legt uit waarom hij draagvlak van de serie is René le Blanc ziet zichzelf niet als 'de ster', zo zegt hij in een fragment van Ik Geloof In Mij. Toch legt hij uit waarom hij wel het draagvlak is van de realityserie over zangers die een grote carrière najagen. Lees verder onder de video. Le Blanc vertelt hoe andere zangers hem bedankten voor show Ziggo DomeLe Blanc vertelt over zijn optreden met andere zangers in de Ziggo Dome, zij wilden hem naar eigen zeggen bedanken. Hij kreeg het compliment van anderen dat ze in het stadion stonden dankzij zijn ‘spraakmakende televisie’ en zijn single If I Tell You. “Ik denk dat ik daarom het draagvlak misschien ben geworden van de serie.” Bekijk de beelden van Ik Geloof In Mij in de video hierboven. Ik Geloof In Mij is elke maandag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik Geloof In Mij terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Ik Geloof in Mij: Gio Swikker komt niet lekker uit de verf tijdens Ziggo Dome-repetities Bekijk deze video » Ik Geloof In Mij: Dave woest bij repetities en dreigt Ziggo Dome te verlaten Bekijk deze video »

Le Blanc vertelt hoe andere zangers hem bedankten voor show Ziggo Dome
Le Blanc vertelt over zijn optreden met andere zangers in de Ziggo Dome, zij wilden hem naar eigen zeggen bedanken. Hij kreeg het compliment van anderen dat ze in het stadion stonden dankzij zijn ‘spraakmakende televisie’ en zijn single If I Tell You. “Ik denk dat ik daarom het draagvlak misschien ben geworden van de serie.”

Bekijk de beelden van Ik Geloof In Mij in de video hierboven.

Ik Geloof In Mij is elke maandag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik Geloof In Mij terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ik Geloof In Mij: René le Blanc legt uit waarom hij draagvlak van de serie is of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier