Video: ook kinderen worden geraakt door leger in Myanmar

Video: ook kinderen worden geraakt door leger in Myanmar

Het geweld in Myanmar lijkt maar niet op te houden. Honderden mensen worden doodgeschoten door het leger, ook kinderen. Het geweld in het Aziatische land moet stoppen, verschillende landen beginnen zich nu zorgen te maken en laten weten het land te straffen wanneer er niks veranderd.

Bekijk de video van het Jeugdjournaal hieronder.

Video: ook <em>kinderen</em> worden geraakt door leger in <em>Myanmar</em> Het geweld in Myanmar lijkt maar niet op te houden. Honderden mensen worden doodgeschoten door het leger, ook kinderen. Het geweld in het Aziatische land moet stoppen, verschillende landen beginnen zich nu zorgen te maken en laten weten het land te straffen wanneer er niks veranderd. Bekijk de video van het Jeugdjournaal hieronder. Bekijk ook Zien: Negentienjarige Angel komt om het leven bij protest in Myanmar Bekijk deze video » Video: non knielt voor politie in Myanmar en smeekt geen geweld te gebruiken Bekijk deze video » Heftig: Politie Myanmar schiet op demonstranten, bekijk de beelden Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: ook kinderen worden geraakt door leger in Myanmar


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: ook kinderen worden geraakt door leger in Myanmar of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier