Video: komende dagen kunnen temperaturen oplopen tot wel 24 graden

Video: komende dagen kunnen temperaturen oplopen tot wel 24 graden

De komende dagen kun je die winterjas wel thuislaten, er is lentweer op komst! De temperaturen schieten omhoog en de zon blijft ons nog wel even vergezellen. Wouter van Bernebeek reageert: "Misschien dat we zelfs wel ergens de 24 graden kunnen halen en dat is wel bijzonder voor deze tijd van het jaar." Geniet er nog maar even van, met Pasen dalen de temperaturen weer flink.

Bekijk de video van de Telegraaf hieronder.

Video: komende dagen kunnen <em>temperaturen</em> oplopen tot wel <em>24 graden</em> De komende dagen kun je die winterjas wel thuislaten, er is lentweer op komst! De temperaturen schieten omhoog en de zon blijft ons nog wel even vergezellen. Wouter van Bernebeek reageert: "Misschien dat we zelfs wel ergens de 24 graden kunnen halen en dat is wel bijzonder voor deze tijd van het jaar." Geniet er nog maar even van, met Pasen dalen de temperaturen weer flink. Bekijk de video van de Telegraaf hieronder. Bekijk ook Lenteweer na het weekend: boven de 20 graden (video) Bekijk deze video » Bekijk hier de voor -en nadelen van zomertijd Bekijk deze video »
Weer :
Video: komende dagen kunnen temperaturen oplopen tot wel 24 graden


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: komende dagen kunnen temperaturen oplopen tot wel 24 graden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier